сите категории
EN

Дома>Вести>компанијата Вести

Ја освои титулата „ААА претпријатие за борба против фалсификување индустрија во Кина во 2019 година“

Време: 2019-07-03 Посети: 66

Хаинан Тијанџијан Анти-фалсификат Наука и технологија копродукции, ООД Ја освои титулата „ААА претпријатие за борба против фалсификување индустрија во Кина“

Утрото на 3 јули 2019 година се одржа третата сесија на четвртиот совет и петтата седница на четвртиот постојан совет на кинеската анти-лажна асоцијација на индустрија во Мохе, провинцијата Хеилонгјанг. Хаинан Тијанџијан Анти-фалсификат Наука и технологија копродукции, ООД беше поканет да учествува како единица заменик-претседател.

На состанокот, лидерите на Националната асоцијација на индустријата за борба против фалсификување на Кина му доделија на Хаинан Тијанџијан наука и технологија за фалсификување копродукции, Ltd. со „Член на официјалниот тим на Кинеската асоцијација за борба против фалсификување, потпретседател Унит“ и „Кина национален сертификат за чест за квалитетно претпријатие за борба против фалсификување на индустријата за квалитет ААА“. Во исто време, објави дека е додаден нов национален стандард за фалсификување во областа на фалсификување GB / T 37470-2019 „Технички услови за фалсификување на структурниот 3Д-код“.

Национален стандард GB / T 37470-2019 Технички услови за борба против фалсификување на структурни 3Д-кодови “(бр. 6 од Кина, Национална најава за стандарди во 2019 година which, која под техничка контрола на Националниот технички комитет за стандардизација против фалсификување, развиена од Хаинан Тијанџијан, анти-фалсификат наука и технологија копродукции, ООД. и друга главна единица за изготвување. Официјално беше објавен на 10 мај, а ќе се спроведе на 1 декември 2019 година.

Структура на анти-лажна ознака за 3Д-код

Производот за анти-лажна ознака (етикета) на 3Д-кодот е структурална типична сеопфатна анти-лажна технологија. Интегрира разновидни технологии за борба против фалсификување како што се етикета против фалсификување, дигитални информации за фалсификување и технологија за обработка на фалсификување. И ги интегрира предностите на надворешните форми на паметни телефони кои се лесни за читање и мрежните комуникации лесно се пренесуваат., Ја надминува слабоста на традиционалните анти-лажни технологии (едноставна етикета, дигитална ознака, ознака на налепница), формирајќи го новиот сеопфатен лажна технологија со „структурна, тродимензионална, уникатна, тешко реплицирана, богата со содржина, моќна и применлива“. Со цел подобро да ги заштитиме легитимните права на производите на брендот и потрошувачите, реализацијата на управувањето со логистиката, промоцијата на стоки и другите проширени апликации, обезбедува ефикасна и удобна техничка заштита и поддршка.